Kategorier
Nyheter

4. divisjon sesongen 2021 / 2022

Bordtennis Region Sør har gleden av å invitere klubbene i regionen til 4. divisjon.  Det blir to avdelinger med maks 8 lag i hver avdeling. Vi setter opp en geografisk inndeling for å slippe alt for stor reisebelastning på klubbene.

Premiering:

Det blir gull-, sølv- og bronsemedaljer til spillerne, samt en pokal/trofè m/gravering til klubbene for de tre øverste plassene. (Maks 5 medaljer pr. lag).

Kort om serien:

Spillformen er Swaytling cup (3 på laget, 9 singel kamper + 1 double). Vi må til enhver tid følge med på covid-19 retningslinjene som blir forelagt. Det er stor sannsynlighet for at serien denne sesongen spilles uten doublekamper. Det blir spilt dobbel serie.

Påmeldingsfrist: fredag 24. september

Innbydelse 4. divisjon sesongen 2021-2022