Pris

Totalt koster det  2100 kr/år å trene i vår klubb. Fordelt på medlemskontingent på 100,-(obligatorisk)og 1000,- for halvåret Prisen fastsettes av årsmøtet hvert år. Medlemskapet gjelder et kalenderår. Man kan si ifra at man ikke ønsker å trene videre (skriftlig før 1.7. eller 31.12. hvert år), og man vil man bli satt «inaktiv» som medlem og ikke få faktura for treningsavgift påfølgende halvår.

Dersom man skal konkurrere, tilkommer lisenskrav fra Norges bordtennisforbund, på 0-450 kr avh av din alder. Ikke alle konkurranser krever lisens, dette vil i så fall stå på innbydelsen. Alternativt kan man kjøpe en engangslisens.

Konkurranser har også vanligvis en påmeldingsavgift på 90-140 kr, avhengig av hvilke(n) klasse(r) du stiller i /alder.

Racketen som vi anbefaler, er en racet som du kan ha i mange år (vanligvis til du ved et uhell ødelegger den). Disse kan man bytte svamp og gummi på, så de «vokser» med deg etterhvert som dine ferdigheter blir bedre. Se mer info for kontakt med leverandør under «utstyr». Slike racketer koster typisk 700 kr. Rimeligere racket går også fint, men kjøp av klubben, så får du en som passer. Ca 400 kr koster en slik rimelig racket. De billigere fra sportsbutikker kan ikke brukes.

Klubbdrakter/ t-skjorter vil det komme mye av i 2021. Disse vil vi søke om sponsing/tilskudd til.

Medlemmene frakter seg selv til/fra konkurranser. Vi er flinke til å samkjøre, dette koordineres ofte på Fb-siden.